HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) bl (34) BL (8) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) eb (9) Eb (5) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) MLSZ (5) mlsz (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Megkérik a szurkolókat, hogy ne húzzanak mókus jelmezt

alan knill mokus.jpg

Az úgy kezdődött, hogy tavaly ősszel a Scunthorpe United edzőjét kis híján halálos baleset érte, amikor biciklizés közben ütközött egy mókussal. Ezt a sztorit a Monty Python is írhatta volna.

Mr Alan Knill saját elmondása szerint "már nem tudta elrántani a kormányt", amikor meglátta az állatot, amely kamikaze ugrással vetette magát az első kerék küllői közé, és lelt nem különösebben esztétikus véget. "Halálfélelmem volt, ahogy repültem a levegőben, legalább harminccal mehettem, amikor elszálltam. A mentőket is kihívták, meg minden. Akár meg is halhattam volna." - nyilatkozta feldúltan az eset után az edző.

Alan-Knill-Scunthorpe-008.jpg
"Hála istennek nem tört el semmim, de több helyen komoly zúzódást szenvedtem. Éjjel-nappal a futball miatt aggódom, erre most majdnem meghaltam egy ilyen ostobaság miatt. De élek, és egy ilyen élmény hatására az ember új perspektívába helyezi a dolgokat. A csapat mostani helyzete nem rózsás, néhányszor kikaptunk, ám történhetett volna velünk ennél rosszabb is." Tegyük hozzá, hogy ez idő tájt - 2012 szeptemberében - a Sconthorpe négyből négy vereséggel vágott a szezonnak. Hiába a spirituális élmény, sajnos a megvilágosodás eredményei bajnoki pontokban nem voltak mérhetők, így Mr Knilltől két hónapra rá megváltak Scunthorpe-ban. Talán ha inkább vesz egy sisakot.

Egy ligával lejjebb kapott újra munkát, a Torquay-nál, míg volt csapata az ő irányítása nélkül is kiesett. Egykori és jelenlegi klubjai a League 2 hétvégi fordulójában keresztezik egymást. Megnyugtató körülmény, hogy emberünk ezúttal a csapatbusz biztonságában tér vissza felkavaró emlékeinek színterére, ám a kísértetektől így sem szabadulhat.

Ez első aggasztó jel az egyik hazai szurkoló tweetelése volt, aki azt kérdezte a hivatalos profiltól, hogy beengednék-e a stadionba mókusnak öltözve. Az official retweet szerint nem tilthatnák el a belépéstől, ám kérik, hogy inkább ne tegye. Ami a szurkolók lelkivilágát ismerve azt jelenti, hogy de.

Azóta egy szakértőt is sikerült megszólaltatnia az angol médiának. Stevenson úr, a "Celebrate" jelmezbolt tulajdonosa arról tájékoztatta a BBC 5Live hallgatóit, hogy amióta a szurkolók a hét elején rájöttek, melyik csapat ellen játszanak szombaton, mindenki mókus kosztümöt, mókusfarkat, mókusbajuszt és kis mókus orrocskát akar venni. A bolt sminkese sem tud már több előjegyzést vállalni mókus make-up készítésére. Minden elfogyott, ami mókus.

A Glanford Park bejárata úgy fog kinézni kapunyitáskor, mintha Nutella reklámhoz castingolnának odabent. Persze értjük, hogy Knillt is hibáztatják a kiesésért, de embernagyságú rágcsálóként traumatizálni valakit akkor sem szép dolog. Türelmetlenül várjuk a képeket.

2013.11.30. 13:38 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: mókus scunthorpe alan knill

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr675668213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása