HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) bl (34) BL (8) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) eb (9) Eb (5) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) honvéd (5) Honvéd (7) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) MLSZ (5) mlsz (5) mourinho (18) mtk (6) MTK (5) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Del Piero, Kispest, Hungary

delpipi hun crop.jpg

Vajon mit szól az Adidas, hogy szponzoráltjukat, Del Pierót egy rivális márka hozná a Honvédhoz? Amíg a kispestiek megoldják ezt az apróbb problémát, mi átvállaljuk az oroszlánrészt, és rádumáljuk Alessandrót a nagy kalandra.

Kedves Del Piero Sándor!

Nagy örömmel értesültünk róla, hogy végre a futball szellemi őshazájába igazolsz, vagy legalábbis erősen gondolkozol rajta. Biztos sokan okoskodnak most körülötted, hogy merre tovább, de te ne hallgass senki másra, csak ránk. Mi itt a Paradicsomban úgyis jobban tudjuk. Ahogy Rafa mondaná: it's a fact.

Mivel csábítunk téged? Először is rengeteg pénzzel, amit nagylelkű olasz szponzorunk utal majd át neked, és ha ez esetleg nem volna elég, a Honvédelmi Minisztérium szívesen rádob egy Grippent. Természetesen lesz benne klíma, elektromos ablakemelő és igény esetén gyermekülés. Képzeld csak el a torinói haverok arcát, amikor hazaugrassz karácsonykor. Csórikáim azt hitték, menők a Bugattival. Ezen felül pedig megkaphatod az összes Tabacchit Kispesten - tekintsd egyszerű gesztusnak hazánk részéről -, illetve Szabó úr szívesen ellát napi egy 50%-os kuponnal a Pizza Hutba (más akciókkal együtt nem érvényes!).

Az anyagiak fontosak persze, de nem a legfontosabbak. Tudjuk jól, hogy téged az egészben Puskás legendás tízes számú meze vonz a legjobban, amit 2000-ben vonultattunk vissza - úgymond - örökre. Megkaphatod tőlünk Sanyikám, sőt nem csak a számot, de magát mezt is, csak kérlek nagyon vigyázz rá, mert mi is úgy kell kölcsönkérjük Felcsútról. Kifordítva mossad, negyven fokon, és soha ne együtt a sportszárral! Ha rózsaszínűen visszük vissza, a Szöllősi leharapja a fejünk.

Te persze el sem tudod képzelni, hogy milyen félelmetes perspektíva a Gyuri belülről, de ne is törődj vele. A lényeg, hogy itt mindenki összefogna érted. Már letárgyaltuk a Csányi úrral, hogy amint aláírsz, az MLSZ kiad egy új szurkolói kártyát, speciálisan csak a te megtekintésedhez. Ezt azért kevesen mondhatják el magukról, igaz-e?

És akkor még nem beszéltünk róla, hogy szívesen átnevezzük a Bozsik Stadiont Del Piero Arénának. Ne aggódj, az örökösök meg fogják érteni, ugyanúgy, ahogy a kis Flóri sem reklamált, amikor az apja helyett hirtelen Groupama lett az Üllői útból. Képzeld csak el, a kispesti szentély a te nevedet fogja viselni mindörökké. Ez mifelénk akár még hét évnél is több is lehet!

A praktikus szempontok is mind mellettünk szólnak. Ahogy halljuk, jövőre Indiába készülsz, ám a végletesen jóléti ausztrál viszonyokból kicsit meredeknek tűnik közvetlenül Hindusztánra váltani. Pár hónap minálunk tökéletes akklimatizációs lépcsőfok. Hozzászokhatsz a koldusokhoz, a gyilkos buszokhoz és a városrészekhez, ahová inkább ne tedd be a lábad. Ugyanakkor mégsem rágják le rólad az utcagyerekek a cipőd, elhunyt hajléktalanok tetemeit sem kell kerülgetni a járdán, mert itt időben elszállítják őket, és a kasztrendszerünk sem tökéletes (még).

Titkon persze reménykedünk benne, hogy hosszabb távon gondolkozol bennünk. Hiszen itt a legszebbek a csajok, jó a borunk és különben is pont lecsúsztál a Szigetről, de ha maradsz, a következőre szerzünk neked hetijegyet. Amúgy pedig egy szavadba kerül, és a gyorsított állampolgárságnak hála hamarabb leszel magyar, minthogy a bőröndöd felbukkanna a futószalagon. És akkor végre elmondhatod, hogy vitted valamire az életben.

További részletekkel nem is untatnánk, a te szíved is piros-fehér-zöld, hallgass rá. 

Üdv,

Futballsznob

 

ps: A Rocchi üzeni, hogy csipkedd magad, két forduló múlva Honvéd-Haladás!

2014.08.24. 20:44 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: levél Honvéd Kispest Puskás Del Piero

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr246630969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása