HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) BL (8) bl (34) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) Eb (5) eb (9) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) ftc (11) FTC (6) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) juventus (25) Juventus (9) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) mlsz (5) MLSZ (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) szines (31) színes (33) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Dolgozók kérték (Arsenal-Chelsea beszámoló)

Szolidaritásból a szombaton robotolókkal elmondjuk, hogy miről maradtak le, velünk még a null-null is élvezet.

Teltház és szép idő, Wenger összefont karral járkálva várja a kezdést, szúrósnak szánt tekintete inkább gondterhelt, olyan mint egy ketrecbe zárt marabu.

Kezdődik.

Mike Dean sípszava ezt a huszonkettőt találja a pályán. Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Van Persie; Chelsea: Cech, Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Kalou, Sturridge, Torres.

2. Az Arsenal 2 perc céltalan labdabirtoklással nyit.

3. Pontosan 3 perc kellett Mike Dean-nek, hogy szükségét érezze némi beszélgetésnek, nem mintha lett volna. Angol bírók ejjhh…

5. Rosicky lő, Cech véd. Én is védtem volna.

6. Kalou tolja meg néhányszor a tizenhatoson belül, aztán elesik. Aztán felkel.

10 perc telt el, egyetlen extra megoldás nélkül, se egy jó csel, se egy meglepő passz, ami bejött volna.

13. Na most egy Chamberlain megindulás, Essien fel is rúgja, ahogy kell. Szabad, úgy 25-re a kaputól, a tizenhatos bal sarka felett. A beívelés elmegy az ötösön belül keresztben, Van Persie érkezik a hosszún, beleszúr éééééés kapufa!

Di Matteo csócsál, nincs lenyűgözve.

Az Arsenal körülményes, a Chelsea egyszerű mind a bot, az eredmény ugyanaz: semmi. (Az ágyúsok labdabirtoklása alatt 99%-ban képernyőn a kezdőkör).

18. Cech már másodszor rúgja egyenesen Szczesny kezébe. Lehet, hogy látta ezt a gólt? 

22. A sokadik hosszú indítással Sturridge szaporázza, majd belebonyolódik és végül leülteti önmagát. Ramires kis szerencsével begyűjti és fut tovább, aztán bead, a védők azonban szögletre mentik a veszélyes labdát. (Rosszabb napokon öngól lehet az ilyenből) 

25. Ramsey alszik el, nem először. 

26. Szczesnynek kell kilépnie a tizenhatos vonaláig, hogy tisztázzon egy újabb jó indítást, ami a visszaérő Koscielnyvel közösen valahogy sikerül neki. (Egy balszerencsésebb napon ebből is nagyobb baj lehetett volna.) 

27. Sagna – Malouda karambol, Sagna koponyája jobban bírja mint a francia arca. Némi ápolás után aztán ő is visszatér szerencsére. (Közben megvolt a kommentátortól az első szexista poén a Chelsea női orvosáról. Hiányzott volna.) 

31. Hihetetlenül sok a rossz megoldás, ilyen hibaszázalékkal az Arsenal játéka reménytelennek tűnik. A Chelsea-nél még inkább érezni, hogy a kétpasszos támadásaikból összejöhet valahogy egy csúnya gól. 

34. Az Arsenal kontrája egy fantasztikus összjáték keretében átlépi a félpályát, ezalatt Terry nem csak hogy visszaér, de még iszik is egyet Cech kulacsából. 

38. Malouda lépne be Sagna elé a 16-oson belül, majd elesik, de ezért nem adnak tizut, legfeljebb Ashley Young, vagy Dombi Tibor alakításában. 

41. RVP ível középről, szabadrúgásból a tizenhatoson belülre, ahol Koscileny érkezik megszabadulva Bosingwától, és a kapufára ível egy szép fejessel. Petr kősziklaként leste. 

43. Sagna lohol, bead, Terry kifejel, Song begyűjti és bejátssza Persienek, aki az ötös sarkáról lő éééés telibe találja a jól kimozduló Cech-t. Ez is helyzet volt. 

46. AOC (Alex Oxlade-Chamberlain) kiléphetne, de szerelik. Visszaszerzi, eladja, visszaszerzi és elindulna a szélen de a bíró fúj, és furcsa golfozó mozdulatokkal mutogat valamit (talán Tevezre céloz?) majd ad egy rúgást az Ágyúsoknak. Érthetetlen. (A szabadból nem lesz semmi, csak egy újabb ívelés.) 

Szünet, stúdió. Sallói nyekereg, Dodó valamit nagyon mondana, de nem jön ki. Jól jön a mute gomb.

Újra itt a stadion, Di Matteo ülve csóválja, amint vár.

46. Terry egy 45 méteres labdával mutatja, hogy nagy változások nem várhatók a Chelsea játékában.

47. Itt is, ott is túl egy-egy rossz beadáson a szélről. Ez ma valahogy nem akar menni egyik csapatnak sem, már az is ünnep, ha nem az első védő tisztáz.

48. RVP hosszas rábeszélésére Malouda megkapja az amúgy jogos sárgát a kontra megállításáért.

49. Ugyanaz történik csak fordított leosztásban, most is villan a lap.

51. Torres próbálkozik, de valahogy nem akar összejönni.

53. Cahill is kap egy cetlit.

54. Wenger valamivel babrál az egész meccs alatt, most végre meglesi az operatőr, hogy egy befőttesgumival malmozik. Jó tudni.

55. Walcott üldögél és néz szomorúan maga elé, elromlott a combja. Gervinho melegít. Theo lebiceg, de még próbálgatja a sérült részét, úgy tűnik megkísérli a folytatást.

59. Egészen eddig, aztán az első sprintél a földre rogy. Ennek nem volt sok értelme. Gervinho be.

61. Pierce idegesen telefonál a nézőtéren.

62. Cahill akasztja RVP-t, büntetése egy szabad igen jó helyről, 25 méterre a kaputól, középről. Persie nekifut és nagy erővel a lelátóra bombáz.

64. Diaby be, Rosicky le. Abu talán lehetett volna egy új Vieira, ha pályafutása nem ilyen őrült peches a sérülések és a lábtörő angol védők tekintetében. Meglátjuk ma mire lesz képes.

66. Gibbs helyezkedik túl középen, így eljuthat a labda Sturridge-hoz, de a lövésből nem lesz semmi, mert elpepecseli és blokkolják.

67. Leheletfinom megkerülős csel Kaloutól, aztán egy szörnyű passz egyenesen a védőnek.

69. AOC helyett Andre Santos, ez elég defenzív csere, ami persze érthető, Wengeréknek végeredményben megfelel az iksz.

70. Cech egy három perc alatt elvégzett kirúgással igazolja, hogy a kékek bizonyosan nem nyerni jöttek, pedig rájuk férne a három pont, de hát ott van ugye a Barcelona elleni visszavágó, ami fontosságban egyelőre mindent visz.

73. Kalou le, Mata be, Wenger pulzusa fel.

74. Torres harcol ki egy faultot, sokat dolgozik szegény.

75. Bertrand jön le a kékektől, ezek szerint bent volt. Érkezik Ashley Cole a közönség nagy örömére.

79. RVP dobja fel magát a 16-oson belül egy beívelés nyomában, ez bizony semmi nem volt, örülhet, hogy nem kapta meg a második sárgáját.

81. Cole viszont már meg is kapta az elsőt.

82. A hajrára fordulva az Arsenal játéka valamivel direktebb lett, de hiba továbbra is van doszt. A Chels’ sokkal többet próbálkozik a talajon, mint korábban, gyakran két-három passzt is váltanak a kékek mielőtt menne a hosszú labda.

85. Persie gyönyörűen megcsinálja magának a helyzetet Gervinho remek átadása után, de aztán önmagától megrészegülve még egyet húz a labdán és ezzel esélyt ad Cechnek, hogy zárhassa a szöget. Nagy helyzet, szép védés.

88. Bosingwa ment óriásit Robin van szép cselei és kiugratása után.

90. Négy perc a ráadás.

92. Úgy néz ki akkor volt igazunk, amikor a 20. percben átfutott rajtunk a null-null.

94. Most már biztos.

A vége tehát egy-egy pont, a maga két fájával és mezőnyfölényével az Arsenal lehet kevésbé boldog a jussával, a Chelsea egyértelműen a túlélésre és a Barcelona elleni visszavágóra fókuszált a mai napon. Ezzel Wengerék harmadik helye szinte biztosnak tűnik, a Chelseas meg valószínűleg abban bízik, hogy az egymás ellenin legyőzi a Newcastle-t, míg a Tottenham folytatja a botladozást és így csak meglesz idény végén a negyedik hely, vele pedig a BL indulás. A második opció, hogy idén megnyerik a sorozatot. A harmadik, hogy végül a két szék közt a pad alá.

Cserék, sárgák, illetve főbb statisztikák.

2012.04.21. 16:18 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea beszámoló arsenal epl

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr844465059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása