HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) BL (8) bl (34) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) Eb (5) eb (9) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) juventus (25) Juventus (9) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) mlsz (5) MLSZ (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) szines (31) színes (33) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

"I can't acsept " Mancini Tevezről, magyarul

 

A Manchester City sokat várt szereplése a BL-ben lassan rémálommá válik. Tegnap este csúnyán beárazta őket a Bayern, ma pedig Carlos Tevez botrányától hangos a sajtó. Az idén mellőzött, és a München ellen is padon kezdő csatár ugyanis a második félidőben blazírt képpel elhajtotta az őt beállítani szándékozó Mancinit. 

Régebben bírtuk az "Apacsot", míg Mancio ügyködését általában objektivitásnak álcázott hideg közönnyel követjük, de Carlos nyári hisztériája, Roberto olaszba bicsakló őszinte felháborodása, legfőképpen pedig maga a szégyenletes és magyarázhatatlan tett ez esetben egyértelműen az olasz tréner oldalára állít bennünket. (Az ügy vesztesei közé tartozik Dzeko is, akinek durcázásán valószínűleg simán átlépett volna Mancini, ha nem két Tevez között kérdezik róla.)

Meccs utáni interjú és magyar fordítása, valamint kicsit higgadtabb sajtótájékoztató, további interjúk Tevezzel, szakértőkkel és persze összefoglaló:

Kérdések lefújás után. "I can't acsept"

 

Kérdés: A második félidőben cserélni próbált, de Carlos végül maradt a padon, miért?

Válasz: Megtagadta a pályára lépést.

K: Miért történhetett?

V: Nem tudom.

K: Mit lehet erre reagálni, mit tud még tenni?

V: Tessék?

K: Lehet még valamit kezdeni Tevezzel, azok után, hogy nem volt hajlandó bejönni?

V: Azt gondolom, hogy egyetlen top-klubnál sem fordulhat elő ilyesmi. Nálam vége.

K: Mi volt Dzeko lecserélésének oka?

V: Nem voltam megelégedve a játékával, a teljesítményével. Továbbá három naponta játszunk. Ő is játszott három napja, szombaton újra mérkőzés jön, és szerintem ma nem is játszott jól.

K: Dühösnek látszott...

V: Ő volt dühös?! Én voltam dühös, a teljesítménye miatt, nem pedig ő.

K: Szerintem a lecserélése miatt volt dühös.

V: Igen?! Legközelebb maradhat velem a padon.

K: Tessék?

V: Legközelebb marad velem a padon.

K: Roberto, Tevez tette erősen próbára teszi a tekintélyét. Létezik ilyen, hogy egy játékos nem lép pályára, nem hajlandó beállni?

V: Két éve minden esetben a pártját fogtam, de ezt most nem tudom elfogadni Carlostól, nem tudom elfogadni ezt a viselkedést, főleg tőle.

K: Ez volt az utolsó alkalom, hogy játszhatott volna a City-ben?

V: Nem tudom, nem én döntöm el az ilyesmit, de ha rajtam múlna, akkor igen. Dehát már tavaly is el akart menni… Én két éve mindig segítettem neki, erre ő nem akar beállni, azt hiszem innen már….

K: Szerette volna, hogy maradjon?

V: Tessék?

K: Azt akarta, hogy maradjon?

V: Nem, nem.

K: Mit mondott (Tevez), amikor szólt neki, visszautasította?

V: Így történt. Azt mondta, hogy nem.

K: Ez felháborító, ez egyszerűen felháborító.

V: Nem tudom, nem értem, azért sem mert még 30 perc volt hátra, 30 perc alatt még megváltoztathattuk volna a mérkőzést. Carlos ebben a szezonban nem játszott (sokat). Két éve nem vesz részt a felkészülésben, nem dolgozott rendesen, nem áll készen arra, hogy többet játszon. Ráadásul a csapat hét meccsen keresztül jól teljesített Dzekoval és Agueroval, akik mindketten jobb formában voltak nála, jobban voltak mint ő. Ezért nem játszott.

Köszönjük. 

(Itt az egész interjú, a meccs értékelésével együtt.)

Ugyanez, nyugodtabban

Tevez véleménye az esetről

A stúdió véleménye az esetről (Souness, Yorke, Hughes). "Tevez a futball szégyene"

Összefoglaló


 

 

2011.09.28. 10:37 futballsz'

3 komment

Címkék: video fordítás interjú botrány bl bayern city tevez mancini

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr373262163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsof 2011.09.28. 13:32:58

Megint egy mubalhe, ami elterelheti a figyelmet a veresegrol. Arrol sehol se szol a fama, hogy a Bayern ketto - csapat altal jatszott labdajatekokban alapveto - megmozdulassal (hullamban mindig erkezzen ember) lefocizta a Cityt.

futballsz' · http://futballsznob.blog.hu 2011.09.28. 13:35:50

Bocs, igazad van, azonnal linkeljük az egész interjút, abban beszél a kapott gólokról. Mondjuk sok okosat nem tesz hozzá.

dzsof 2011.09.28. 14:06:24

Nem ellenetek szolt! A cikk cime egyertelmuen elarulja, hogy nem a meccsrol irtok osszefoglalot.
Csak kicsit bosszanto, hogy mindenhol ezen csamcsognak, ami bearnyekolja azt a tenyt, ami meg 1 honap mulva is igencsak fontos lesz a Citynek, nevezetesen, hogy 0 ponttal repultek haza Munchenbol. Bar gondolom, akkor megint eloveszik, hogy a Tevez igy meg a Tevez ugy, es mi lett volna ha...

A blog amugy meg nagyon jo! Csak igy tovabb!
süti beállítások módosítása