HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) bl (34) BL (8) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) eb (9) Eb (5) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) ftc (11) FTC (6) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) juventus (25) Juventus (9) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) mlsz (5) MLSZ (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

A legjobb ízű káröröm emberemlékezet óta (Hurrá, kiesett a Celtic!)

A skót szakértő feje, amikor a Maribor éppen gólt lő: megfizethetetlen. A Sky Sporton kommentáló Alan McInally épp az övéit dicsérte, amikor a mariboros Tavares egy mennyei csizmaszárral kiejtette a skótokat a Bajnokok Ligájából. Mint ismeretes a Glasgow Celtic minden idők egyik leggyalázatosabb UEFA döntésének köszönhette, hogy nem szagolta alulról a BL-t az már előző kör után, amelyben összesítve 1-6-ra égett le a Legia Warszawa ellen. Mielőtt további részletek, nézzék ezt a fejet:

Ami a tegnap estét illeti a szlovén NK Maribor a hazai 1-1 után nem túl nagy esélyekkel érkezett Glasgowba, ám az itt-is-ott-is helyzetekkel tarkított skót éjszakában végül csak bevertek egyet a Celticnek alig 15 perccel a vége előtt, ezzel másodszor is búcsúztatva az idén csak a tárgyalóasztalnál erős hazaiakat a legrangosabb európai sorozatból. Mi eddig csak nagyon pimpes arany-lila szerelésük miatt bírtuk Szlovénia büszkeségét, illetve mert egykor náluk játszott Sztipánovics Barnabás,mostantól azonban igazságosztóként is hálás szívvel gondolunk rájuk. Itt egy bővebb összefoglaló (gól 4:08-nál), aztán dióhéjban elmondjuk miért kell idén utálni a Celtic (ha valaki nem tudná). 

"mennyei csizmaszár"

Szóval az úgy volt, hogy az előző selejtezőkörben a lengyelek oda-vissza elverték a Celtic (4-1 otthon, 2-0 idegenben), ám a második meccs utolsó pár percére becserélték Bartosz Bereszynskit, abban a hitben, hogy a védő a még eggyel előző fordulóban már letöltötte tavalyról hozott eltiltását az ír St Patrick's ellen. A szemfüles skótok azonban kiszúrták, hogy azokra a meccsekre lengyel barátaink elfelejtették nevezni a srácot, így viszont hiába nem játszott, azzal nem faragott a pönáléból. Magyarázni is felesleges, hogy a Legia Bereszynski nélkül se kapott volna hat gólt az utolsó öt percben a Celtictől, ám az UEFA-t ez nem hatotta meg, miként a skótok is inkább a pénzre hajtottak, mintsem fair play díjra. Amit értünk, de ettől még nem lettek tőle szimpatikusabbak. Az már egy kicsit problémásabb, hogy az UEFA a második meccset jogosulatlan szerepeltetés miatt automatikus  3-0-lal adta a Celticnek, akik így 4-4-gyel, idegenben rúgott góllal masírozhattak a Maribor karjaiba. A kisebbik kérdés, hogy mi lett volna, ha a Legia az első meccsen nagyobb arányban nyer (azon a meccsen két büntetőt is kihagytak), a nagyobbik, hogy ezentúl ha valaki négy góllal nyeri az első fordulót, elég ha a visszavágóra beküld egy eltiltott játékost, és már könyvelheti is a továbbjutást? Választ nem tudjuk, de a Maribornak még egyszer gratulálunk, a Celtic meg reméljük gyorsan kiesik az EL-ből is.

2014.08.27. 17:51 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: BL EL Glasgow Celtic Legia Warszava NK Maribor

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr156642007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása