HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) bl (34) BL (8) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) Eb (5) eb (9) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) MLSZ (5) mlsz (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Rangadó Overdose

Tegnap igazán felpörögtek az események szerte Európában. Szinte minden topbajnokságban csúcsmeccseket rendeztek, és a csillagok is valahogy pont jól álltak. Hogy volt...

 

  1. Borussia Dortmund – Bayern München 1-0

A Dortmund ellenállhatatlan első félideje semmit nem ért, a másodikban pedig a Bayern átborította  a pályát. A 77. percben aztán egy kósza szöglet után Lewandowski ihletett sarkazással előnyt szerzett a Dortmundnak, és hat pont fórt a virtuális tabellán. A Bayern érezte, hogy elúszhat a bajnoki cím, így Jupp mester fiai őrült tempóra kapcsoltak. A 84. percben Robben általános elképedésre kihagyta a kiharcolt a büntetőt (vagy Weidenfeller védéssel javította kapitális hibáját). De még ekkor sem törtek össze a bajorok. Hullám hullám után jöttek a bajor támadások, mígnem a 91. percben újra Robben került helyzetbe és lőtt elképesztő módon 2 méterről a kapu fölé!!! Az eredmény már nem változott, így Jürgen Kloppék megvédhetik bajnoki címüket!

  1. Juventus – Lazio 2-1

 

A Juventus igazi gálaelődást tartott a pályán, mint ahogy már oly sokszor ebben a szezonban. Egyszerűen legalább egy sebességi fokozattal feljebb játszanak, mint a teljes Serie A. Ettől függetlenül Mauri véletlenül betalált közvetlen a szünet előtt, így végig izgalmas maradt a meccs, hiszen a helyzeteit szokásához híven két kézzel szóró Juventus egy döntetlennel újra elveszíthette volna vezető helyét a tabellán. A hazai közönség végig elképesztő hangulatot teremtett, Del Piero 82. perces, megkönnyebbülést hozó gólja utáni hangrobbanás és ünneplés pedig mindent felülmúlt.

 

  1. Atletico Madrid – Real Madrid 1-4

 

Cristiano Ronaldo újabb Michael Jordan-i alakítása. Nehéz lesz feledni, ahogy egymaga fektette kétvállra az extázisban küzdő Atleti-t. Az első félidős 30 méteres szitálós szabadrúgása nagyot könnyített az addig elég kétesélyes meccsen, de az 55. percben érkező Radamel Falcao gól egyszerűen csúcsra nyomta az adrenalint a Vicente Calderonban, a közönség feledhetetlen módon, önkívületben énekelt hosszú percekig. Az éneklést Ronaldo elképesztő csapódós bombával hűtötte. Majd bevágott még egy tizut is, ami a 40. (NEGYVEN) bajnoki gólja volt a szezonban és a 7. triplázása! Őrületes.

 

          

              +1 Wigan Athletic – Manchester United 1-0

 

A bajnokságban 8 ponttal vezető ManU folytatta volna menetelést, de a Wigan másképp gondolta. Nem túlzás, az "atlétikusok" gyakorlatilag lefutballozták a pályáról a bajnokot. A kiesés elől harmadik éve konstans menekülésben lévő kiscsapat jóval többet lőtt kapura, és ha kellett hősiesen tördelte a vendégek ritmusát. Maloney 50. percben szerzett góljával Martinezék bennmaradó helyre röpültek, a ManU előnye pedig 5 pontra csökkent! A hazai közönség által meccs végén elővezetett kisvárosi búcsúhangulat valami csodás volt.

   

            + 1 kis decibel  Quevilly - Stade Rennais 2-1 (Francia Kupa, elődöntő)

 

A harmadosztályú kiscsapat  a Marseille búcsúztatása után (negyeddöntő) tegnap este  a Ligue 1 hatodik helyén feszítő Stade Rennais ellen bizonyította, hogy tényleg helye van a fináléban. Mivel a tézist végül egy 93. percben lőtt góllal sikerült alátámasztani, el lehet képzelni mit művelt a  teltház a lefújás után (vendégségben játszottak Caen-ban, a saját pályájuk 2500 fő befogadására alkalmas). El lehet képzelni, de inkább tekintsék meg. Így ünnepelt fejét fogva az egész stadion (inkluzíve riporterek).

 

Oh-la-la!

 

 

 

2012.04.12. 01:35 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: madrid német juventus bajnokság beszámoló spanyol angol real martinez dortmund lazio bayern robben del atletico piero wiganmanchester olas

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr594387143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása