HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) BL (8) bl (34) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) eb (9) Eb (5) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) ftc (11) FTC (6) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) Honvéd (7) honvéd (5) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) MLSZ (5) mlsz (5) mourinho (18) mtk (6) MTK (5) napoli (12) NB1 (7) nb1 (11) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) szines (31) színes (33) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Vigyázz, labda! (közönséges humor)

Nincs az olcsó poénokkal semmi baj, csak legyen belőlük elég. Tegnap az Arsenal meccse előtt egy kóbor labda megcsípte a bőszen szakértő Martin Keownt, mi pedig ennek apropóján szétnéztünk az eltévedt lövések birodalmában. Gyűjtésünkből kiderül, hogy a labda nem tisztelt se kort, se rangot, mindegy neki, hogy néző, edző, riporter, netán nagymama, vagy aprócseprő, a pálya környékén senki sincs biztonságban. Továbbá szereti a szőkéket, és ha teheti, fejre megy.

Videókat a célpontok szerint kategorizáltuk, ha valakit megbántottunk volna, elnézést.

Riporterek/szakértők:

Martin Keownt, az Arsenal szakértőként fungáló egykori védőjét egy melegítő Leeds játékos trafálta tarkón, a tapsból és röhögésből ítélve nem teljesen véletlenül. Őszinte sajnálatunkra Martinnak valahogy sikerült megőriznie higgadtságát, pedig látszik, hogy majd felrobban.

 

Az 52-szeres svéd válogatott Glenn Strömberg szintén a médiában találta meg a helyét. Őt meg a labda.

Az arab riporter lelkesen magyaráz a rekortánon, de aztán kap egy figyelmeztető lövést, éppen amikor azt mondja: "hash-hash". Nagyon gyanús.

Csinos dán kolleginát mandínerből lepi meg a játékszer, de ő még csak a mikrofonját sem ejti el, sőt vidáman mosolyog tovább. 

Jessica Kastrop (Németország), avagy az eltévedt lövések egyszeri és megismételhetetlen csúcsa. Ebben a videóban minden tökéletes, mint az univerzum. A nézőknek magyarázó szőke szépség harminc másodperces körmondatára a háttér végtelenjéből előbukkanó ívelés tesz feledhetetlen pontot. Hihetetlen precizitás, lobbanó fürtök és a végén mindenki jól van. (Klasszikusról lévén szó a teljes jelenetet bemutató felvételt ágyaztuk, minek végén azt is láthatjuk milyen remek hangulatban telt az adás hátralévő része) 

Bár a tündéri Jessicát lehetetlennek tűnik überolni, szerintünk Mehmet Schollnak mégis sikerült. Nehéz azzal versenyezni, ha valaki egy láthatatlan labdától rémül halálra. Talán az állandó sérülések viselték meg ennyire az idegeit, netán szed valamit, nem tudjuk, de annyira nem is érdekes. Lényeg az eredmény:

Megpörkölt edzőkről mindössze két értékelhető felvételt találtunk, ám a minőség bőven kárpótól a szerény választékért. Mour inkább csak unikumként szerepel, Herry Redknapp tirádája viszont része a világörökségnek.

Mourt meglövik, de neki fel se tűnik. Vasember.

 

Egy szerencsétlen kísérlet hatására Harry Redknappnek elgurul a gyógyszere. Pluszpont jár a szerepéből pillanatra sem kieső riporternek, aki akkor is próbál a témánál maradni, amikor feldúltan pislogó alanyát nem érdekli más, csak hogy  a tettest minél jobban elküldje az anyjába.  A tiráda után egyből jobban értjük miért találtunk ilyen kevés edzős videót. "No wonder he's in the fuckin reserves"

Természetesen a nézők sem kerülhetik el sorsukat, ráadásul nem csak a gonosz ellenféltől tanácsos félniük, de még a sajátjaiktól sincsenek biztonságban.

Alaptípus a Bundesligából. Wolfsburg-Duisburg, hajszálpontos rakéta a lelátóra:

Enyhén megpattanós, de lényegében az előzőhöz hasonló eset (tettes: Jimmy Floyd Hasselbaink), viszont az áldozat szemüveges, ami ebben a műfajban verhetetlen adalék. Igen, lerepül.

Az sem jelent nagy boldogságot, ha az egyik kedvence intézi el az embert, mint e szegény manchesteri hölgyet a labdát dühből kibikázó Rio Ferdinand. Oh dear!

A következő felvétel valódi különlegesség, egy madridi szurkoló videója a reálosok szektorát hirtelen haragból célba vevő Messiről. Fogadjunk, hogy a kis gnóm még csak bocsánatot sem kért a szörnyű tettért, bezzeg Cé a polóját adta a betört orrért cserébe annó.

Akikben nálunk több jóérzés van, azoknak csak fenntartásokkal tudjuk ajánlani a kategória utolsó darabját. Nem sérül meg senki, de a tettes kiskorú, ami egyeseket talán zavarhat. Mi inkább az elszálló simléderes sapkára koncentrálunk, amúgy meg legalább megtanulta, hogy minek ült oda.

Végezetül egyetlen különleges csoport maradt: a járókelő. Mert labdát nem csak stadionokban rúgnak, avagy munkában az utánpótlás. Higgyék el nekünk, nem magunktól vagyunk olyan betegek, hogy kizárólag nagymamás felvételeket mutogatunk, de valamiért csak róluk töltöttek fel értékelhető tartalmat a megosztóra. (Amúgy meg ne szégyelljék, a másodikon mi is könnyesre röhögtük magunkat.) 

Ahogy a nagykönyvben: rosszkor, rossz helyen. Futás skacok! (A youtube-os leírásból kiderül, hogy nem futottak el, sőt bocsánatot kértek, a hölgy pedig jól van.) Mi is ezt mondanánk.

Ez már tényleg a szégyentelen kategória, az igényes szórakoztatás antitézise (és ennek megfelelően kollekciónk általunk választott győztese):

A ballábas elkövető a kapu mögött tébláboló csoportból egy mesterlövész biztonságával vadássza le a nagyit. Még szerencse, hogy egy női utánpótlásmeccsen járunk, így a sértett minden bizonnyal megúszta súlyosabb utóhatások nélkül.

 

Bónusz: Eric Wynalda (USA) bemutatja a gyerekeknek, hogy miként kell elcsavarni a szabadrúgást a sorfal fölött. "Ne aggódjatok, nem fogok eltalálni senkit..." 

2012.01.10. 10:26 futballsz'

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona német videó spanyol nagyi színes messi real madrid manchester dán scholl ferdinand cronaldo wyanlda kastrop

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr183533502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása