HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) BL (8) bl (34) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) eb (9) Eb (5) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) honvéd (5) Honvéd (7) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) mlsz (5) MLSZ (5) mourinho (18) mtk (6) MTK (5) napoli (12) nb1 (11) NB1 (7) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) videó (67) video (89) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

EB-selejtezők, útmutató az utolsó körhöz

 

Mivel mi már elbúcsúztunk, nincs jobb dolgunk, mint vetni egy összegző pillantást a ma esti zárókör nemzetközi kérdéseire. Ki juthat ki?

Német, Spanyol, Holland, Angol, Olasz és a két gazda (Lengyel, Ukrán) már az EB-n. A kilenc kiadó helyből négy a további csoportelsőknek jár, egy a legjobb másodiknak, a maradékért pedig a többi ezüstös pótselejtez'.

Nézzük a pályázókat:

 

A-CSOPORT
Kazahsztán–Ausztria 
NémetországBelgium 
Törökország–Azerbajdzsán

Belgium második, ha győz a már résztvevő németek ellen. Döntetlen esetén nyílik az ajtó a törököknek, ha pedig a pralinések kikapnának, az oszmánoknak elég egy hazai iksz Azerbajdzsán ellen.

B-CSOPORT
Oroszország–Andorra 
ÍrországÖrményország 
Macedónia–Szlovákia

Az oroszok egy Andorra elleni eldöntetlennel csoportelsők, de még egy tipmixes zakó is belefér, ha az írek nem nyernek. Ugyanakkor az örmények egy dublini győzelemmel rájátszásban vannak (a selejtezők legnagyobb meglepetéseként). Írország egy orosz betli esetén még első is lehet, ha viszont kikapnak, csak harmadikok.

C-CSOPORT
Szlovénia–Szerbia
Olaszország–Észak-Írország 

A korábban végző észtek a már kiesett szlovénoknak drukkolhatnak veszettül. Ha utóbbiak gáncsolják Szerbiát, azaz legalább egy pontot Lubljanában tartanak, akkor a balti rokonaink lehetnek a legvágyottabb ellenfél a pótselejtezőkön, ellenkező esetben viszont a szerbeket igyekszik majd elkerülni mindenki.

D-CSOPORT
Albánia–Románia 
FranciaországBosznia-Hercegovina

A francia csapat már legalább második, élen végezniük elég egy hazai pari Boszniával. Ha viszont Dzekoék győzelemmel borítanák a papírt, akkor helycsere, és egy újabb nehézsúlyú a pótvizsgázók közt.

E-CSOPORT
Magyarország–Finnország 
SvédországHollandia 

Nálunk eldőlt minden.

F-CSOPORT
Horvátország–Lettország 
Grúzia–Görögország 

Málta–Izrael 

Görögöknek a boldogsághoz nem szabadna kikapni Grúziában, amennyiben mégis sikerülne, egy horvát diadal a lettek ellen egyenes kvalifikációt érne a slivovicásoknak, az államcsődösök meg aggódva várhatnák az utóvizsgát.

G-CSOPORT
Bulgária–Wales 
Svájc–Montenegró 

Angol első, Montenegró utána.

H-CSOPORT
DániaPortugália

Norvégia–Ciprus 

Portugáliának a dán hidegben kellene nem kikapni az EB jegyhez, a házigazdák másodiknál hátrébb nem végezhetnek, sőt egy döntetlennel valószínűleg ők lennének a legjobb ezüstérmes. Norvégiának a matematikainál is matematikaibb esélye maradt csak, abban az esetben lehetnének második', ha nagyon megszórják Ciprust, míg a luzitánok borzasztó zakót kapnak a legósoktól.

I-CSOPORT
Litvánia–Csehország 

SpanyolországSkócia 

Az örök pechvogel skótoknak "csak" a spanyolokat kéne legyűrni a biztos pótselejezőhöz. Amennyiben a csehek képtelenek lennének bevenni Litvániát, úgy az is elég a dudásoknak, ha nem kapnak ki.

Színkód:

rózsaszín: a biztos elsők vidámságát reprezentálja

sárga: a garantáltan másodikok köztes lelkiállapotát jeleníti meg

zöld: lehet második (egyes esetekben első is), melyet a remény színe is kifejez

kombinációk: ez is lehet, meg az is.

Reméljük most már mindenki ért mindent. Hajrá Örményország! 

adatok, táblázatok, stb.

2011.10.11. 11:54 futballsz'

1 komment

Címkék: olasz ír orosz portugál török spanyol svéd angol görög skócia holland azerbajdzsán selejtező lett 2012 dán euro montenegro örmény

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr623294416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballsz' · http://futballsznob.blog.hu 2011.10.11. 13:13:46

Ez a "hajra Ormenyorszag" egy ritka nezetelterest hoz elo a futballsznob szerkesztosegeben, ahol egy kisebb szakadar csoport egyertelmuen a Trapattoni vezette irekert szorit!!!!!
süti beállítások módosítása