HTML

Megosztás

Utolsó kommentek

Címkék

afrika kupa (5) anglia (7) angol (30) arsenal (26) bajnokság (16) balotelli (8) barcelona (36) basel (5) bayern (12) bíró (6) BL (8) bl (34) botrány (11) brazil (11) bunda (9) chelsea (23) city (20) cl (5) conte (8) coub (8) dirty tackle (6) dortmund (9) Eb (5) eb (9) egervári (5) elemzés (7) epic (6) epl (14) európa (6) fabregas (5) fail (19) ferguson (11) foci (6) FTC (6) ftc (11) gif (33) gól (18) guardiola (9) holland (6) honvéd (5) Honvéd (7) inter (14) Juventus (9) juventus (25) Kispest (5) kupa (5) lazio (6) liverpool (11) madrid (8) magyar (37) Magyarország (18) magyar futball (6) magyar válogatott (7) manchester (23) manchester city (7) manchester united (8) mancini (7) messi (16) milan (25) MLSZ (5) mlsz (5) mourinho (18) MTK (5) mtk (6) napoli (12) nb1 (11) NB1 (7) német (11) newcastle (7) ns (8) olasz (34) öngól (7) Orbán Viktor (8) orosz (8) összefoglaló (5) pepe (5) PFLA (9) pirlo (7) piros (6) rasszizmus (6) real (15) real madrid (9) roma (6) rooney (5) selejtező (14) serie a (12) spanyol (20) svéd (7) színes (33) szines (31) tottenham (6) ügy (6) united (7) válogatott (19) vb (8) vicces (7) video (89) videó (67) Videoton (5) wenger (5) Címkefelhő

e-mail

togon@protonmail.com
webmester

Apa kezdődik!

 

Ha végre sikerült kisilabizálni, hogy vajon benne van-e a Pro4 a "bronz" előfizetési csomagban, ideje ránézni a ma esti párosításokra. Az elemér, ferenc, hedvig, géza csoportokból az utóbbiról rögvest meg is feledkezünk, egyszerűen túl sűrű a mezőny, hogy a benne szereplő csapatokkal ilyen korai szakaszban foglalkozzunk. Esti párosítások itt.

 

"E" Nem gyenge egyleteket fed e jel. Genk, benne nemzetemnek kedves egyedekkel esetleg leszerepelhet, de mellette kegyetlen tercett verseng. Ex legeleresztettebb Cselsz' sem tespedhet, mert Lever' leverhet egyet, sec-pec. Ez persze meglepne ezreket, de nem lehetetlen, mert kelletlen menedzser cserebere se tett keresztbe 'szereseknek (ment Heynckes, s vele veres feje)Egyetlen meccset vesztettek nemet terepen. Persze kedden gyep meredeken leejthet, 1:1-el veres-fekete sereg mennybe menne.

F,G,H: tovább!

 

"F" Több, mint érdekes kvartett. Az esti Arsenal-Dortmund például kifejezetten csemege, az örök ígéretek gárdája találkozik a jövő tavalyi csapatával, ráadásul mindkét alakulat jelentősen gyengült az elmúlt hónapokban. A Dortmund elvesztette legjobbját, Sahint (a Realban padozhatja végig az idényt) az Arsenal pedig két legértékesebb középpályásának intett búcsút (Nasri és Cesc). A nagy különbség, hogy a németek gyakorlatilag nem vettek senkit, míg Arsene a 2:8 után nagybevásárlást tartott, ennek célja azonban nem a BL serleg volt leginkább, hanem a kiesés elkerülése. A legszokatlanabb minden bizonnyal az lesz, hogy inkább sárga-feketében fociznak majd figyelemre méltó tehetségek. Részint a két középső védőre hívnánk fel a figyelmet (Subotic-Hummels), főképpen pedig Mario Götzere. A Westfallen új üdvöskéje ifjú kora ellenére is riasztóan antipatikus fizimiskával bír, a német föld Andreas "Andy" Möller óta adós egy ennyire taszítóan nutella-reklám fejű jugenddel, viszont itt abba is hagynánk a srác szapulását, mert labdával isten. Talán a legjobban akkor járunk, ha mindvégig meredten koncentrálunk a lábára. Az Arsenal védőinek is ezt tanácsolnánk, legalább figyeljék meg miként alázza őket porrá ez a taknyos.

Az Olympiakos-Marseille izgalmakkal kecsegtet és az óvatlan totózó tán rá is tolná a törlesztőt a hazaiakra merészen, mi inkább óvva intenénk ettől. A görögök ellen szól, hogy a bundabalhé miatt még nem indult el a bajnokság (a francia már megy), eladták legjobb Rierájukat (ráadásul a török Galatának), valamint gall csapatok ellen az utóbbi három hazaijukat elbukták. Mi semleges magyarok leginkább annak drukkolhatunk, hogy sérüljön meg, najó állítsák ki az első- és másodszámú hellén portást, mert így megnyílna az út az ifjú Megyeri Balázs előtt. (A tv-társaságok meg őrlődhetnének, hogy a pannon nép vajon őrá kíváncsi-e jobban, vagy Kötelesre.)

"H" A kétcsapatos csoportban ma rangadó, mely eldönti, hogy a Barca nyeri a kvartett. Nem parentálnánk el így az örökkön tényező Milánt, ha nem Pep mágikus gépezete állna a túloldalon, illetve az AC közepe és védelme nem idézné lyukasságában a válogatottat (nem az olaszt, hanem a magyart). Thiago Silvát leszámítva persze, aki külön kategória. Valószínű csak azért nem igazolta le a Barca, mert úgy még a védekezéssel se kéne foglalkozni és semmi izgalom nem maradna a melóban Guardiola számára. Amúgy sírnivaló a kép. Nesta öt évvel ezelőtt még derékig földbe ásva is mobilisabb lett volna, mint ahogy manapság mozog. A két szélen két seíze-sebűze alibi-megoldás, Abate és Antonini, tán még magukat is keverik néha egymással. A középpályán Nocerino és Van Bommel legfeljebb a Lumberjack fanyűvő vetélkedésén számítana álompárnak. Aquilani lassan három éve keresi a formáját, Boatengben pedig van ugyan spiritusz, de ebből ma labda híján legfeljebb egy jó kis moonwalkot mutathat be, esetleg szerezhet egy csúnya pirosat. Ibra úgy néz ki egy last-minute sérülésnek hála megússza, hogy kínos felsüléssel igazolja eladatását, helyette Pato feladata lesz, hogy hanyagul a lelátóra küldje a Milán egyetlen ziccerét. Cassanót bírjuk, de ezzel ma nem fog sokra menni. A Barcából hiányzik Sanchez, legalábbis papíron, mert a pályán harcra kész mindeni, aki igazán számít. 

Végezetül egy labda levétel, amilyet eddig csak Puskásról meséltek. (Persze Götze) Német tematikáról lévén szó, kérjük értékelni, hogy olyan videót kerestünk, aminek nincs zenéje.

2011.09.13. 16:05 futballsz'

2 komment

Címkék: chelsea barcelona milan bl dortmund arsenal europa marseille leverkusen genk gotze olymiakos

A bejegyzés trackback címe:

https://futballsznob.blog.hu/api/trackback/id/tr203224593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maldini-közeli 2011.09.13. 16:49:16

Lumberjack fanyűvő, LOL

Reálisan olyan 4-0 lesz a Barcának, de azért ne feledkezzünk meg az egyetlen játékosról, aki miatt az az egy helyzet pl összejön majd (amit Pato a lelátóra bombázhat), az egyetlenről, aki mémi esélyt és vigaszt nyújt majd a lombardoknak.

See

Csak a Kisposzt! 2011.09.13. 16:56:19

fentebb e remek eszperente keretes nekem eszeveszetten tetszett! gyertek este gyerekek!
süti beállítások módosítása